Plan to Be / План да бъда
трансформираща лечебна програма разработена от Биляна Савова

10 дни, 10 човека, 10 юмейхо терапии
1 цел: промяна

Не е достатъчно просто да знаем, какво трябва да променим. Най-трудната стъпка е да съберем кураж и да направим онова, което знаем, че трябва да бъде направено.
Да се осмелим на остър завой, да свалим маските, да приемем света около себе си какъвто е, да се вслушаме в собствената си истина, да чуем шепота на тялото си, преди да е започнало да крещи. Да усетим баланса в ритъма на тяло и съзнание.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ
в една програма се синхронизират
опитността на ЙОГА,
мъдростта на МЕДИТАЦИЯТА и
абсолютно уникалното преживяване на 10 поредни ЮМЕЙХО масажа, изпълнени от персонален висококвалифициран терапевт.

В рамките на 10 пълни денонощия, Plan to Be ще предостави на участниците време в тишина, релаксиращо място, чиста храна, лечебни терапии и практики, спомагащи за постигането на истински дълбоко разбиране за тялото и душата.

С търпение. С дисциплина. С любов.

Защото никога не е късно да се запиташ: “Готов ли съм да променя живота си?”

Сесии 2020

Третата 10-дневна сесия от трансформиращата програма Plan to Be ще се проведе от 20.04 до 1.05.2020 в хотел Света Анастасия. 

Четвъртата, пилотна 5-дневна сесия от трансформиращата програма Plan to Be ще се проведе от 1.05 до 7.05.2020 в хотел Света Анастасия. 

Петата 10-дневна сесия от трансформиращата програма Plan to Be ще се проведе от 12.10 до 23.10.2020 в хотел Света Анастасия.

И за трите сесии местата за участници са точно 10.