План да Бъда / Карабунар / 2019
План да Бъда / Карабунар / 2019
План да Бъда / Тюленово / 2019

Трансформиращата лечебна програма Plan to Be е синтезирана от Биляна Савова и е част от нейния опит и добри резултати в работата й по пътя на промяна и по-добра себереализация във всички аспекти на живота. В програмата цялостно или частично са включени практики, които доказано работят и променят, но само при условие, че се изпълняват ритмично, с постоянство и отдаденост.

С продължителност от 10 пълни дни, програмата е съпътствана от строго установени режим и правила, за които всички участници ще трябва да дадат доброволното си съгласие. Вървейки по стръмния път към себе си, ще се въздържаме от говорене или каквато и да е друга комуникация помежду си. Ще изключим мобилните си телефони, ще забравим за телевизия, музика, книги. Ще се събуждаме с изгрева и ще заспиваме със залеза. Ще преоткрием вкуса на семплата, чиста и съобразена с нуждите на всеки организъм храна.

Зануляването на “брояча” е от съществено значение за всички. Именно затова, съобразно правилата на програмата ще живеят не само участниците, но и техните терапевти и преподаватели.